Acasă > Administratie > Decebal Făgădău: “Nu sunt mulțumit de starea drumurilor și trotuarelor din municipiul Constanța”

Decebal Făgădău: “Nu sunt mulțumit de starea drumurilor și trotuarelor din municipiul Constanța”

Trei dintre punctele aflate pe ordinea de zi a ședinței de azi a Consiliului Local Municipal Constanța se refereau la activitatea și la bugetul societății Confort Urban. Deși societatea înregistrează în contabilitate pierderi financiare, cauzate, după cum a afirmat viceprimarul Decebal Făgădău, de specificul activității și de cauze de forță majoră – în speță intrarea în insolvență a societății colaboratoare Shapir -, consilierii locali municipali constănțeni au aprobat o infuzie de capital către Confort Urban.

“Orașul Constanța nu arată într-o stare prea bună, trebuie să recunosc. Nu sunt mulțumit de starea drumurilor și trotuarelor din municipiul Constanța. De aceea, consider că este necesar să achiziționăm mai multe utilaje, printre care o freză sau două, pentru ca angajații de la Confort Urban să reabiliteze cât mai rapid, până la demararea în plin a sezonului estival, căile de acces din stațiunea Mamaia, iar până în toamna acestui an să reabiliteze mare parte din carosabilul din municipiul Constanța și din trotuarele care necesită urgent reparații”, a afirmat Decebal Făgădău, viceprimarul municipiului Constanța.

Reprezentanții opoziției, consilierii liberali au solicitat ca Primăria să găsească o modalitate pentru ca, în viitor, contractul de asfaltare a străzilor din municipiul Constanța să fie atribuit către societatea Consiliului Local, Confort Urban.

“Pentru a realiza acest lucru avem nevoie de avizul Consiliului Concurenței și nu știu dacă îl vom primi. Până atunci este bine să facem ceea ce putem realiza în acest moment”, a precizat Decebal Făgădău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *