Acasă > Eveniment > Delfinul de Aur, din nou la Năvodari

Delfinul de Aur, din nou la Năvodari

Cea de-a XII-a ediție a festivalului internațional Delfinul de Aur a demarat ieri seară pe scena Teatrului de vară ,,Laurenţiu Duţă” din tabăra Năvodari. Concurenţii au fost atât din România, cât și din alte țări precum Italia, Rusia, Ucraina, Turcia sau Bulgaria. Juriul a fost compus din mai mulți compozitori și interpreți cunoscuți precum Horia Moculescu, Mihai Constantinescu sau Amy.

Aproximativ 60 de tinere talente și-au prezentat momentele artistice pe scena festivalului Delfinul de Aur din Năvodari. Repertoriul a fost variat, de la melodii ale artiștilor români consacraţi până la cele internaționale.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul local Năvodari, Ministerul Educației Naționale, Consiliul Județean Maramureș, Palatul Național al copiilor din București, Casa de Cultură ,, Pontus Euxinus” din Năvodari, Asociaţia Delfinul de Aur și Palatul Copiilor din Baia Mare. Vremea a dat ceva emoții organizatorilor și participanților, însă, în cele din urmă, totul s-a desfășurat conform programării inițiale.

„Ca în fiecare an, noi ne bucurăm foarte mult că acest festival are loc la Năvodari și nu în altă parte, având în vedere că organizatorii nu sunt din Năvodari și din constanța, ci sunt din zona Ardealului. Din ce am văzut până acum, concurenții sunt buni și va fi greu la departajare.” a declarat Vasile Moruzi, consilier local Năvodari.

Evenimentul a avut loc la teatrul de vară ,,Laurențiu Duță” din tabăra Delfinul. Concurenții au performat până aproape de miezul nopții, însă nimeni nu a simțit cât de repede a trecut timpul. De-a lungul celor doisprezece ediții, festivalul a devenit unul de rang internațional. În acest an, premiile au depășit 24 000 de lei.

Redactor: Bogdan Bolojan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *