Acasă > Politica > Demisionează Alina Ghorghiu de la șefia PNL?

Demisionează Alina Ghorghiu de la șefia PNL?

alina-gorghiuPreședintele PNL, Alina Gorghiu, ar urma să renunțe la funcție  ca urmare a rezultatului slab obținut de liberali la alegerile parlamentare.

Surse din partid susțin că șefa PNL și-ar fi prezentat intenția de a pleca de la conducerea formațiunii .

Liderii organizaţiilor judeţene i-ar fi cerut însă să renunțe pentru moment la demisie, recomandându-i să rămână președintele PNL până la congresul de anul viitor.

Surse liberale au declarat că în această după-amieză liderii din teritoriu şi de la nivel central se vor reuni în şedinţă, la sediul PNL, pentru a discuta despre soarta partidului.

PSD s-a impus categoric la alegerile parlamentare, obținând peste 45% din totalul voturilor, în condițiile în care PNL se situează la mai puțin de jumătate din scorul social democraților, abia atingând 20% din voturi.

UPDATE:  Alina Gorghiu și-a depus mandatul de la șefia PNL.

“A fost o onoare pentru mine să fiu timp de 2 ani președintele PNL. Încă de ieri am avut discuții cu colegii, liderii din teritoriu, conducerea centrală și pentru mine nu există alt gest decât depunerea mandatului”, a spus, astăzi, Alina Gorghiu.

Ea a cerut și convocarea  rapidă a Convenției Naționale pentru a organiza un congres de alegeri, la care să se stabilească o noua conducere a PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *