sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Depistați la volan, deși nu aveau permis. Polițiștii constănțeni le-au întocmit dosare penale

Depistați la volan, deși nu aveau permis. Polițiștii constănțeni le-au întocmit dosare penale

Mai mulți constănțeni s-au urcat la volan, deși nu aveau carnet de conducere. Ei au fost depistați în trafic de către polițiștii constănțeni, care au luat măsurile legale impuse în astfel de cazuri.

IPJ Constanța precizează că ieri, 5 iulie, ora 08.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe B.V., în vârstă de 37 de ani, din localitatea Valu lui Traian, care a condus un autoturism, pe strada Eliberării din Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în aceeași zi, dar la ora 01.45, un alt bărbat a fost tras pe dreapta de polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Topraisar.

B.D., în vârstă de 36 de ani, din localitatea Movila Verde, conducea o autoutilitară, pe DJ 392, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt caz a fost înregistrat pe 4 iulie, când un tânăr de 18 ani, din localitatea Corbu — județul Constanța, a condus un autoturism, pe strada Principală din localitatea Corbu de Jos, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult, tânărul în cauză a produs un accident rutier ușor, intrând în coliziune cu un alt autoturism, după care a părăsit locul faptei.

În cazul celor trei bărbați au fost întocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *