vineri, 25 septembrie 2020
Acasă > Sport > Deplasare dificilă

Deplasare dificilă

Steaua are parte de o deplasare dificilă, în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Campioanele României și Kazahstanului, Steaua și Aktobe Leto se vor întâlni, pe stadionul Central din Aktobe, miercuri, 30 iulie, de la ora 18.00. Returul se va disputa în Capitală, miercuri 6 august, de la ora 20.30.

Steaua se deplasează în Kazahstan, pentru meciul cu Aktobe Leto, din turul III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, fără să știe prea multe despre viitorul adversar.

Meciul tur dintre cele două campioane se va disputa miercuri 30 iulie, de la ora 18.00 pe stadionul Central din Aktobe. O arenă micuță, cu doar 12 000 de locuri și cu un gazon sub nivelul unei asemenea competiții. Partida va fi condusă de arbitrul turc Husein Gocek, cel care în 2012 l-a eliminat pe Cristi Tănase la un meci cu FC Copenhaga.

Antrenorul Constantin Gâlcă are unele probleme de lot, Varela fiind incert, iar Gardoș accidentat. Steaua pornește cu prima șansă și și-a propus să rezolve problema calificării după acest prim duel, cu formația din Kazahstan.

Returul este programat peste o săptămână, în Capitală, de la ora 20,30. Indiferent de rezultatul dublei Steaua – Aktobe, ambele formații vor continua traseul european. Învingătoarea va juca în Play-off-ul Ligii Campionilor, iar învinsa în barajul pentru accederea în grupele Europa League.

Redactor: Nicu Dolea

sursă foto: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *