Acasă > Politica > Deputatul Mihai Tararache a renunţat la grupul PPDD şi a devenit independent

Deputatul Mihai Tararache a renunţat la grupul PPDD şi a devenit independent

Deputatul Mihai Tararache nu mai face parte din grupul Partidul Poporului Dan Diaconescu. Acesta a anunţat în şedinţa Camerei Deputaţilor că doreşte să-şi continue independent activitatea politică.

“Am încheiat colaborarea parlamentară PPDD, de cea politică nu a fost niciodată vorba. Eu am candidat pe platforma ecologistă din România. Le urez succes colegilor mei, sunt foarte mulţi oameni valoroşi în acest grup. Am un respect deosebit faţă de preşedintele Gică Slabu de la Constanţa. Eu consider că în România, dezbaterile acestea puerile, cine scapă PSD de PNL, sunt nişte dezbateri care nu ar trebui să primeze, toată acestă gargară ar trebui să înceteze şi toată clasa politică trebuie să fie interesată de problemele reale ale României”, a declarat deputatul Mihai Tararache.

Mihai Tararache s-a arătat nemulţumit de faptul că politicienii români nu sunt preocupaţi de problemele cu adevărat importante. Acesta a reproşat parlamentarilor din Camera Deputaţilor că în loc să găsească soluţii privind dezvoltarea economiei, se concentrează asupra jocurilor politice.

“Am asistat în ultimele zile la o întreagă dezbatere, dacă să scăpăm sau nu PSD de PNL și PC. Şi trebuie să recunosc că răspunsul a generat o serie de întrebări. Aşa că vă întreb: N-ar fi mai bine să-i scăpăm pe români de şomaj şi sărăcie? N-ar fi mai bine să-i scăpăm pe români de birocratizarea excesivă, de numărul mare de taxe şi impozite, de facturile mari la utilităţi, de preţurile mari la alimente? N-ar fi mai bine să sprijinim IMM-urile, să ne unim toate forţele pentru a accelera atragerea de fonduri europene, atât de vitale economiei româneşti, care de-abia mai respiră?? N-ar fi mai bine să punem bazele unui sistem de sănătate viabil, a unui sistem de educaţie performant? N-ar fi mai bine să punem economia pe roate, astfel încât să creştem salariile şi pensiile românilor?”, a spus deputatul Mihai Tararache.

Reamintim că la Congresul PSD care a avut loc săptămâna trecută la Bucureşti, preşedinta Partidului Poporului, Simona Mann a venit cu un mesaj din partea lui Dan Diaconescu potrivit căruia numai PPDD poate scăpa PSD-ul de PNL şi PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *