sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Sport > Derby pentru supraviețuire

Derby pentru supraviețuire

În etapa a 23-a din Liga I la fotbal Săgeata Năvodari joacă, vineri de la ora 18.30 la Chiajna, cu Viitorul. Vecine de clasament și angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, cele două combatante se cunosc foarte bine. Antrenorul Cătălin Anghel privește cu încredere disputa de vineri.

“Nu este cel mai special meci al sezonului, este cel mai important pentru că este primul. Toate meciurile sunt importante pentru noi și pentru că avem nevoie mare de puncte devine, bineînțeles, un meci în care trebuie să facem în așa fel încât să venim cu toate cele trei puncte”, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Andrei Peteleu, internaționalul de tineret al Săgeții știe cum trebuie abordat un asemenea joc.

“Ca toate celelalte […] trebuie să-l abordăm la fel, cu tupeu. Îi știm pe cei de la Viitorul foarte bine, i-am studiat”, a spus  Andrei Peteleu.

Înaintea acestei partide, Săgeata se află pe locul 14, cu 23 de puncte, în timp ce Viitorul, cu unul mai puțin, ocupă poziția a 15-a, prima sub linia care stabilește echipele care vor merge la matineu. Vineri, mai sunt programate disputele, Corona Brașov – CFR Cluj și Poli Timișoara – FC Brașov.

R Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *