miercuri, iunie 19, 2019
Acasă > Sport > Derby-ul orașului Năvodari a fost câștigat de Inter Năvodari

Derby-ul orașului Năvodari a fost câștigat de Inter Năvodari

A 25-a ediție a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, cel mai vechi turneu de acest gen din țară rezervat veteranilor, a oferit, în ultimul week-end, meciuri de mare spectacol. Derby-ul oraşului Năvodari, dintre Old Boys și Inter, din care urmăriți aceste imagini, a fost unul în care cele două echipe au oferit un duel la baionetă, desfăşurat într-un fair-play total, în ciuda mizei uriaşe. La final, Inter s-a impus cu 3-2, și trebuie remarcat că scorul a fost deschis de portarul Vasile Chişcă, de la Inter, după un… contraatac de manual. Într-un alt meci din grupă, Vulturii Cazino a învins, 4-3, pe Municipal, astfel că în lupta pentru locul secund, rămân cu șanse reale Athletic, Vulturii Cazino și Inter Năvodari.

Ultima etapă din Grupele A, B și C va stabili ultimele trei formații calificate în sferturile de finală, ACS Performer Constanța, Săgeata Stejaru și FC Constanța Marina având deja asigurată prezența în faza următoare a turneului. În Grupa D, lucrurile sunt clare, Oportun Mangalia și Real Constanța fiind sigure de primele două locuri, care duc în sferturi.

În fine, turneul „ultra” old-boys, rezervat jucătorilor cu vârsta peste 45 de ani, şi-a desemnat semifinalistele, în careul de ași urmând a se disputa, săptămâna viitoare, meciurile Săgeata Stejaru – Sparta Techirghiol și Perla Murfatlar – Municipal Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *