Acasă > Eveniment > Descinderi ale Poliției. Tineri reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Descinderi ale Poliției. Tineri reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au efectuat cinci percheziţii, în municipiul Piteşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi de mare risc.

La data de 3 iunie a.c. poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în municipiul Piteşti, la domiciliile a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna ianuarie a.c., doi tineri de 20 şi 21 de ani, ambii din Piteşti, ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc, în municipiul Piteşti.

Pe parcursul cercetărilor a mai rezultat că alte două persoane, cu care aceştia au intrat în contact, ar fi achiziţionat droguri de risc şi de mare risc în scop de revânzare.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile, două laptopuri, ustensile susceptibile a fi folosite la prelucrarea şi consumul substanţelor cu efect psihoactiv, precum şi aproximativ 15 grame de fragmente vegetale şi 12 ţigarete artizanale susceptibile a conţine substanţe interzise.

11 persoane au fost conduse la audieri.

După administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Politia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *