Acasă > Administratie > Deszăpezire matinală în Năvodari

Deszăpezire matinală în Năvodari

Prima ninsoare serioasă i-a luat prin surprindere pe cei mai mulţi oameni, care şi-au găsit maşinile îngheţate şi pline de zăpadă. A fost necesar să ningă câteva ore noaptea trecută pentru ca străzile să fie acoperite de zăpadă. Autorităţile din Năvodari au fost pregătite şi au trimis echipele de deszăpezire încă de la 4 dimineaţa să acţioneze pentru degajarea drumului.

Năvodărenii au avut parte de prima ninsoare serioasă din iarna ce stă să înceapă. Cei mai mulţi s-au trezit mai devreme ca să aibă timp să îşi dezgheţe şi să îşi cureţe maşinile care au fost acoperite în câteva ore de un strat gros de zăpadă.

Echipele de deszăpezire au fost trimise încă de dimineaţă pe drumurile ce leagă Năvodariul de Mamaia dar şi de Lumina pentru a preîntâmpina eventualele probleme din cauza stratului de omăt care s-a depus pe şosea. Mai mult decât atât, s-a acţionat şi cu soluţie de clor pentru topirea zăpezii.

În interiorul oraşului muncitorii lucrau de zor ca să cureţe trotuarele de zăpadă. Muncă multă, însă cu speranţe că vremea se va îmbunătăţi şi le va mai uşura sarcina.

Vremea a ţinut cu ei, iar temperaturile nu au scăzut sub zero grade celsius. La nivelul oraşului Năvodari nu a fost înregistrată niciun fel de problemă cu deszăpezirea drumurilor.

Redactor: Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *