Dezvăluiri despre moartea lui Amy Winehouse: Vedeta nu ar fi murit din cauza abuzului de alcool

  •  
  •  
  •  
  •  

Fratele cântăreţei britanice Amy Winehouse, Alex Winehouse, a declarat că vedeta a murit din cauza bulimiei, nu din pricina consumului excesiv de droguri şi alcool.

Alex Winehouse a spus că lupta pe care diva a dus-o împotriva bulimiei a slăbit-o foarte tare din punct de vedere psihic, potrivit thesun.co.uk.

Însă, potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliţie, moartea ei a fost una “accidentală”, fiind cauzată de abuzul de alcool.

Fratele ei mai mare, Alex, în vârstă de 33 de ani, a declarat pentru The Sun: “Bulimia a slăbit-o din punct de vedere psihic, astfel ea a devenit mai sensibilă”.

“Ea ar fi murit în cele din urmă, ceea ce a ucis-o cu adevărat a fost bulimia”, a adăugat acesta.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei “intoxicaţii cu alcool”.

Albumul “Back to Black” lansat de Amy Winehouse în 2006 a făcut din această artistă britanică o vedetă internaţională.

Născută la Londra, Amy Winehouse, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, este considerată artista care a reuşit să crească din nou popularitatea muzicii “soul”.
Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica.

Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri lansate în timpul vieţii sale, “Frank” şi “Back to Black” – recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

Lansat în 2006, “Back to Black” a devenit, după moartea divei, cel mai bine vândut album al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie. Acel record a fost la rândul lui doborât în decembrie 2011 de albumul “21” al cântăreţei Adele.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *