marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Diaspora, din nou la cozile umilinței

Diaspora, din nou la cozile umilinței

Un tânăr din Londra a postat pe contul său de Facebook, o filmare din Londra, de la secţia de votare din Brent Civic Centre. În filmare se poate vedea aglomeraţia şi coada imensă formată la secţia de votare.

În apelul său, tânărul susţine că oamenii sunt furioşi şi se tem că nu vor putea vota.

„Coada se întinde de-a lungul a 1 kilometru. Oamenii sunt de-a dreptul furioşi şi se tem că nu pot să voteze. Chiar dacă este foarte devreme, oamenii continuă să vină la vot. Suntem constrânşi să nu votăm. În cabinele de vot ne ţin câte 2-3 minute la fiecare buletin, nu ştim ce putem face. Va rog, dragi părinţi, bunici, prieteni, ieşiţi la vot. Mulţumim!

Dragi români, va rugăm frumos ieşiţi la vot acasă! Organizarea este deplorabilă! Şi-au bătut joc de noi…doar speranţe false”, este mesajul transmis de tânărul care vrea să voteze în Londra.

Un român din Italia a trimis pe adresa redacţiei cotidianului ZIUA de Constanţa mai multe fotografii care surprind români stând la coadă pentru a a-şi exercita dreptul la vot la o secţie din Florenţa.
Potrivit spuselor acestuia, este vorba de peste 1.500 de români care vor să voteze, iar secţia ar fi singura din Florenţa.

Sursă știre și foto: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *