sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Educatie > Din nou despre cursurile de limba engleză la emisiunea „Școala după școală”

Din nou despre cursurile de limba engleză la emisiunea „Școala după școală”

Cum poți știi, ca părinte, care sunt cele mai performante cursuri de limba engleză pentru copilul tău într-o piață suprasaturată de cursuri ce promit cele mai bune rezultate? Informându-te despre ele, întrebând din părinte în părinte și observând rezultatele la ceilalți copii care deja sunt înscriși în anumite programe.

Vă invit să urmăriți în această seară la emisiunea “Școala după școală”, începând cu ora 18.00, care este oferta educațională de la Neuron English Romania, un program educațional ce face parte dintr-o mare rețea internațională de predare a limbii engleze și ale cărui rezultate sunt deja recunoscute pe plan mondial. Neuron English foloseste produsele educaționale ale Scientific Learning, oferind educație de tip blended-learning pentru copii, tineri, dar și pentru adulți. De asemenea, cursanții pot participa la tabere de vară în limba engleză, în cadrul cărora elevii intră în contact cu natura și minunățiile ei. Tema EXPLORING NATURE îi poartă pe copii în fascinanta lume a formelor de relief, animalelor și plantelor terestre și subacvatice. Toate temele și subiectele abordate sunt discutate în limba engleză. Mai mult decât atât, cursanții fac și diferite experimente, respectându-se singura regulă: TOTUL ÎN ENGLEZĂ!

Un alt program educațional interesant este cel oferit de centrul de engleză FasTracKids, un centru care susține performanța. Studiul NIOST din SUA a demonstrat că la FasTracKIds copiii care fac parte din acest program de învățare a limbii engleze își dezvoltă abilitățile sociale cu 150% mai mult decât elevii din sistemul tradițional de educație. Despre toate acestea veți afla în seara aceasta la “Școala după școală”, începând cu ora 18.00. Emisiunea este data în reluare sâmbătă la ora 8.00. O puteți urmări și online pe www.litoraltv.ro.

Mai multe amănunte despre aceste cursuri și programe le puteți afla de pe adresele www.neuronenglish.ro, www.ftk.ro.

Zully Mustafa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *