sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Administratie > Discuții aprinse la nivel înalt, pe tema infrastructurii stradale din municipiul Tulcea

Discuții aprinse la nivel înalt, pe tema infrastructurii stradale din municipiul Tulcea

Lipsa unor artere de circulație capabile să asigure fluidizarea traficului rutier și încălcarea normelor de urbanism au fost unele dintre temele abordate de democrat-liberalii tulceni, în cadrul unei conferințe organizate vineri.

Președintele Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local Tulcea, Anton Valer, a adresat critici dure la adresa administrației locale, abordând subiectul infrastructurii stradale din municipiu. Acesta a reclamat faptul că, de ani buni, nu au fost realizate lucrări de refacere a principalelor artere de circulație, capacitatea acestora fiind depășită de numărul mare de mașini.

“În materie de capacitate noi de trafic, de străzi noi nu mai vorbim, dar despre lărgirea celor existente, s-au făcut lucrări foarte puține în ultimii 40 de ani. În continuare lipsesc aceste reglementări sau sunt încălcate.” a spus Anton Valer, Președintele Comisiei de Urbanism Tulcea.

Primăria Tulcea a alocat, la începutul acestui an, aproximativ 2 milioane de euro pentru refacerea străzilor din municipiu, aceasta reprezentând o prioritate pentru 2014.

Redactor:  Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *