duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Distracție…fatală!

Distracție…fatală!

Un tânăr a ajuns, duminică, de urgență la spital, după ce s-a electrocutat. Incidentul s-a petrecut după ce mai mulți tineri s-au distrat într-un club din Iași, apoi au ales să se plimbe pe calea ferată din zona Bularga-Socola. La un moment dat, unul dintre băieți, un tânăr de 21 de ani, s-a urcat pe unul dintre vagoanele garate. Într-o clipă de neatenție, acesta a atins firele electrice și s-a electrocutat. La fața locului au sosit pompierii și paramedicii SMURD.

„Pacientul a fost electrocutat după ce a atins cablurile de înaltă tensiune, formându-se astfel între el şi vagon un arc electric. Băiatul prezenta arsuri de gradul al II-lea, al III-lea şi al IV-lea şi un traumatism cranio-cerebral. El a fost adus şi operat de urgenţă la spital“, a spus prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef la UPU-SMURD.

Tânărul a fost salvat de patru medici şi asistenţi, trei paramedici şi patru pompieri care l-au salvat de pe terasamentul liniilor de cale ferată. Tânărul a fost internat în Secţia de Chirurgie Plastică de la Spitalul „Sf. Spiridon“ unde a fost operat cu succes.

Redactor:  Denisa Stoenescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *