miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Monden > DIY: Cum să faci un om de zăpadă FĂRĂ să folosești zăpadă

DIY: Cum să faci un om de zăpadă FĂRĂ să folosești zăpadă

 Tot aștepți să ningă, dar zăpada întârzie. Vrei și tu să faci un om de zăpadă, atâta tot! Noi te înțelegem și îți propunem câteva alternative mișto la care poți recurge. Iată cum să faci un om de zăpadă FĂRĂ să folosești zăpadă deloc:

1. Din becuri

Light-bulb-Snowmen

Reciclează becurile arse sau pe cele de rezervă care stau degeaba prin sertare: pune mâna pe o pensulă, fă rost de niște material textil și transformă-le în oameni de zăpadă! Fără zăpadă!

2. Ghivece de flori

Flower-Pot-Snowman

Fă rost de niște ghivece albe (sau vopsește în alb câteva care sunt deja prin casă) și decorează-le ca în imaginea de mai sus. Sau folosește-ți imaginația și creează tu un design nou!

3. Nu arunca la gunoi capacele sticlelor de suc!

Bottle-Cap-Snowmen

Ca și în cazul becurilor, pot fi reciclate și transformate în decorațiuni de Crăciun! După ce termini, poți chiar agăța oamenii de zăpadă în brad!

 

4. Ghem de sfoară în loc de zăpadă

Twine-Snowmen

Până vine ninsoarea, poți improviza oameni de zăpadă folosind ghemuri de sfoară! Le lipești între ele, de la mic la mare, și le adaugi niște năsturei și ochi.

 

5. Din plastilină poți face ORICE

Sparkly-Playdough-Snowman

Absolut orice, inclusiv oameni de zăpadă! Niște bețișoare (scobitori, spre exemplu) pot servi drept mâini, iar de restul te ocupi oricum vrei tu.

 

6. Conserve

Tin-Can-Snowman

Trei conserve: una mare, una medie și una mică. Pot fi albe by default, deși sunt slabe șanse să găsești așa. Cel mai probabil, va trebui să le vopsești tu. Ca și în cazul Omului de Ghem, le lipești între ele de la mic la mare și apoi finisezi figurina cu elemente decorative.

 

7. Lumânare de zăpadă

Pillar-Candle-Snowman-tgs

Dacă găsești prin magazine o lumânare albă și ,,îndesată”, te-ai scos! Nu-ți mai rămâne decât să desenezi pe ea cu carioca! Poți s-o și aprinzi ulterior, deși ar fi păcat să se topească!

 

8. Borcan cu zahăr

Cookie-Mix-Snowman-tgs

Umpli un borcan transparent cu zahăr și lipești pe el niște material textil. Plus vreo trei nasturi. N-o fi tocmai om de zăpadă, dar seamănă foarte bine!

 

9. Dacă ai vreo ușă albă prin casă, profită de ea!

a9b7da4c20cd69ea49613d419f5027ae

Transformă ușa CU TOTUL într-un om de zăpadă! Recomandăm să lipești pălăria, ochii, nasul, nasturii și fularul cu ORICE ALTCEVA în afară de lipici! Asta dacă nu cumva vrei să pornești un război cu ai tăi.

 

10. Om de zăpadă origami

Unul dintre cele mai simple modele de origami, ideal pentru începători. Urmează pașii din video și sigur te vei descurca de minune!

 

Sursa: bravonet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *