duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Sport > Doar o repriză…

Doar o repriză…

Înfrângere dureroasă la handbal pentru sirenele de la țărmul mării. Jucătoarele din echipa CSU Neptun au pierdut în Liga Națională de Handbal feminin disputa contra sportivelor de la Corona Brașov, după ce au condus la pauză.

În partida disputată duminică în Sala Sporturilor din orașul situat la poalele Tâmpei, handbalistele de la malul mării au avut o primă repriză de vis concretizată în cele 15 goluri marcate, suficiente pentru a conduce ostilitățile la pauza întâlnirii.

Șocate de scorul arătat de tabela de marcaj după primele 30 de minute, 14-15 în favoarea constănțencelor, handbalistele de la Corona Brașov au intrat mai motivate în a doua parte a meciului și, pe fondul unor greșeli personale comise în apărare de sportivele de la CSU Neptun, favoritele s-au desprins rapid.

Din păcate, handbalistele de la CSU Neptun nu au reușit să marcheze măcar atâtea goluri câte au înscris în prima jumătate a meciului, astfel că la final tabela de marcaj arăta scorul de 33-25 pentru echipa Corona Brașov.

Pentru sirene urmează o partidă foarte dificilă pe teren propriu. La sfârșitul săptămânii, fanii sunt așteptați să ia cu asalt Sala Sporturilor din Constanța pentru a-și susține echipa favorită. Mai ales că handbalistele de la țărm de mare vor întâlni campioana en-titre, HCM Baia-Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *