Doar Selymes!

  •  
  •  
  •  
  •  

La conferința de presă de după meciul Săgeata Năvodari- Oțelul Galați a fost prezent doar antrenorul gazdelor, Tibor Selymes. Tehnicianul gălățenilor, Ionuț Badea fusese demis de președintele clubului, Narcis Răducan, imediat după finalul partidei și nu a mai venit la întâlnirea cu jurnaliștii.

“O victorie importantă pentru noi […] orice punct contează. Azi am luat 3 puncte uriașe. Pentru noi a fost foarte importantă această victorie. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Eu cum ies, depășesc un metru linia, mă dă afară. Badea alerga după mingi, dădea mingile și nimeni nu a văzut nimic. Nu se poate! O să mă leg la brâu și fac o lesă ca să nu mai pot să ies!”, a declarat Tibor Selymes, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Cele 3 puncte cucerite în fața unei contracandidate aduc liniștea în vestiarul gazdelor și fac ca echipa din nordul litoralului să abordeze următoarele meciuri cu un moral mult mai bun. Primul examen pentru trupa dobrogeană este programat vineri 1 noiembrie, de la ora 20.00, la Piatra Neamț, cu Ceahlăul.

R Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *