marți, februarie 18, 2020
Acasă > Externe > Doliu în lumea muzicii. A murit legendarul Leonard Cohen

Doliu în lumea muzicii. A murit legendarul Leonard Cohen

leonard-2_cohenMuzicianul canadian Leonard Cohen, care a fost și poet și romancier, a murit la vârsta de 82 de ani. “Cu profundă tristețe vă informăm de decesul poetului, compozitorului și artistului legendar Leonard Cohen”, a scris agentul său pe pagina de Facebook a muzicianului, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Comunicatul continuă, spunând că „Am pierdut unul dintre vizionarii cei mai prolifici și respectați ai lumii muzicii”, indicând că o ceremonie va avea loc la Los Angeles ulterior.

Luna trecută, Leonard Cohen a sărbătorit împlinirea celor 82 de ani, anunțând lansarea unui nou album care vizează relația dintre om, Dumnezeu și moarte. După moartea muzei sale, parcă prevestindu-și moartea, artistul i-a scris o scrisoare, spunând că o „va urma în curând”.

Acesta a declarat într-un interviu că este pregătot să moară, dar că vrea să își încheie proiectele muzicale.

“Îmi place să închei lucrurile dacă pot. Dacă nu, e OK. Dar felul meu de a fi este să termin lucrurile pe care le-am început”.

El a mai spus că se simte binecuvântat fiidcă cei doi copii ai săi îi sunt aproape, asistenta este foarte devotată și că nu a fost niciodată mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *