sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Diverse > Dorința de a trăi este mai presus de orice

Dorința de a trăi este mai presus de orice

O dovedește un cuplu care a reușit să treacă peste greutățile puse în calea lor de viață, chiar înainte de a spune DA în fața lui Dumnezeu. Cei doi tineri au impresionat o lume întreagă cu povestea lor de dragoste, poveste în care iubirea și curajul se împletesc.

La prima vedere cuplul Taylor Morris – Danielle Kelly pare a fi o pereche obişnuită de tineri, însă la o privire mai atentă se poate observa că Taylor este însemnat pe viaţă cu trei proteze, două dintre acestea pentru picioare iar una pentru mâna dreaptă. Taylor, în vârstă de 23 de ani, este considerat un adevărat erou în Statele Unite, după ce, pe 3 mai 2012, şi-a pierdut ambele braţe şi picioarele după ce a călcat pe o bombă artizanală într-o misiune în Afganistan. Recuperarea sa a fost uimitor de rapidă, iar moralul fostului soldat american a contat extrem de mult în acest proces. Bineînţeles că paşii importanţi spre o viață cât de cât normală au fost efectuaţi şi cu ajutorul sprijinului primit din partea familiei sale, și în special a iubitei sale Danielle. După ce a trecut peste numeroase provocări cauzate de explozie, Taylor demonstrează că mentalitatea de luptător te poate ajuta să treci peste orice obstacol în viaţă. Așadar,  după zile și ore de exerciții fizice, starea lui s-a îmbunătățit, și după cum era planificat, Danielle și alesul inimii ei, au spus DA, în fața lui Dumnezeu. După nuntă a urmat și petrecerea la care cei doi au dansat fără niciun fel de rețineri.

Filmul în care cei doi dansează a impresionat o lume întreagă, iar dragostea s-a dovedit a fi o lecție înduioşătoare de curaj şi iubire. După ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, cei doi sunt încrezători în viitor. După cum spunea Chiar Danielle, “Nimic nu se poate compara cu petrecerea timpului liber alături de familie şi preteni. Am fost foarte fericiţi pentru că am putut să petrecem mult timp împreună cu familiile noastre. La petrecerea nunţii la care am participat au fost prezenţi aproape toţi prietenii noştri din liceu şi ne-am simţit foarte bine. Am trăit o experienţă foarte specială fiind din nou în braţele lui Taylor după perioada de spitalizare a lui. Avem din nou asigurarea că vom putea duce o viaţă fericită împreună, aşa cum visam de mult timp”. Un alt detaliu care dovedește că dragostea lor este mai puternică decât oricând este o postare de-a lui Taylor pe blogul său personal în care spune că  “A fost foarte greu să trec peste acele momente, dar Danielle a fost acolo alături de mine pentru a mă ajuta. Dacă aş mai fi avut ambele mâini, aş fi decorat-o cu cele mai înalte distincţii militare posibile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *