sâmbătă, 11 iulie 2020
Acasă > Eveniment > Dosar penal în cazul morții lui Patrick Ekeng

Dosar penal în cazul morții lui Patrick Ekeng

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă penală (în rem, pentru moment), după trecerea în neființă a fotbalistului Patrick Ekeng, de la Dinamo, anuntă Digi 24. Conform primelor informații, vizați de anchetă ar fi șoferul și medicul ambulanței care l-a transportat pe fotbalist la Spitalul Floreasca.
Anchetatorii au ridicat mai multe documente de la sediul ambulanței Puls, dar și de la clubul Dinamo. Conform DIGI 24, astăzi vor fi audiate mai multe persoane.Ofițerii Serviciului-Omoruri s-au sesizat în legătura cu decesul jucătorului camerunezul, de aseară, din timpul partidei Dinamo – FC Viitorul (scor 3-3). Astfel, începând de astăzi, procurorii vor începe audierile în acest caz, iar cei vizați, în special, sunt medicul și șoferul ambulanței care l-a transportat pe Patrick Ekeng la Spitalul Floreasca. Amintim că unii dintre fanii lui Dinamo au adus acuzații grave la adresa medicului ambulanței, despre care s-a spus că „doamna medic fuma o ţigară şi a ajuns pe lângă salvare, și că „șoferul, când a ajuns pe teren cu ambulanţa, era fără medic”.

Ancheta va stabili, printre altele, de ce ambulanța a intrat doar după trei minute pe teren pentru a începe manevrele de resuscitare.

„A fost adus la noi cu o ambulanţă, fără manevre de resuscitare, din câte ştim. S-au iniţiat manevre de resuscitare care au durat aproximativ o oră şi 30 de minute. Aceste manevre au rămas din păcate fără rezultat. Pacientul a decedat”, a spus şi doctorul Cristian Pandrea, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *