Dosare penale pe numele a doi șoferi din Năvodari și Ovidiu

  •  
  •  
  •  
  •  

Doi șoferi constănțeni s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, punând astfel în pericol viețile participanților la trafic.

IPJ Constanța precizează că, la data de 21 iulie a.c., în jurul orei 05.00, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu şi un poliţist local a depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Ovidiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 228 A, în oraşul Ovidiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot duminică, 21 iulie a.c., în jurul orei 06.00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Sursa: Comunicat IPJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *