vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Două zile de cântec, joc și voie bună în comuna Lumina

Două zile de cântec, joc și voie bună în comuna Lumina

Administraţia locală din Lumina a dat azi startul Ziua Comunei. Programată la acest sfârşit de săptămână, pe 9 şi 10 mai, la Ziua Comunei Lumina sunt aşteptaţi să participe peste 4.000 de oameni.

Primarul Dumitru Chiru a declarat că, din lipsa fondurilor, nu au fost invitate nume sonore ale muzicii româneşti şi vor urca pe scenă artişti locali, însă consideră că cele două zile programate pentru petrecere vor fi pe placul participanţilor.

„Ziua localităţii Lumina este pe 8 mai, dar cum 8 mai este vineri, ne-am gândit să poată veni cât mai multă lume şi aşa cum decis să sărbătorim comuna pe 9 şi 10 mai, anul acesta. Am pregătit surprize, concursuri, nu avem bani să aducem nume sonore ale muzicii care să urce pe scenă, dar artiştii locali au răspuns cu plăcere invitaţiei noastre. Vor fi solişti şi ansambluri din localitate, dar şi din judeţ, care ne cunosc şi cărora le face plăcere să ne viziteze. Aceasta este a 7-a ediţie pe care o organizez eu de când sunt primar, iar ecourile au fost de fiecare dată pozitive. Dacă anul trecut au fost în jur de 4.000 de oameni care au petrecut alături de noi, la ediţia din acest an aşteptăm mai mulţi oameni care să ne viziteze pe 9 şi 10 mai“, a declarat primarul Dumitru Chiru pentru cotidianul nostru.

Primarul comunei Lumina îi invită pe toţi locuitorii să participe, sâmbătă şi duminică, la evenimentul de aniversare al localităţii, acţiune care se va desfăşura în centrul localităţii. „Sărbătoarea a devenit, deja, o tradiţie şi aduce şi în acest an artişti de muzică populară, ansambluri folclorice, dar şi evenimente sportive. La fel ca şi în ceilalţi ani, Crosul Primăverii aşteaptă toţi locuitorii dornici de mişcare să participe“, anunţă primarul Dumitru Chiru.

Sursa:observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *