Dragnea confirmă: Mazăre vrea să deţină peste 30% din portul Constanţa

  •  
  •  
  •  
  •  

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu /PNL/, este presat de “partenerii” PSD să accepte predarea Portului Constanţa primăriei lui Radu Mazăre.

Ideea prin care acţiunile Portului Constanţa să fie împărţite în trei, între Guvern, autoritatea locală şi investitori privaţi, prin listarea la Bursă, a apărut toamna trecută din ograda lui Radu Mazăre. Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, a confirmat, astăzi, că autorităţile locale din Constanţa vor să-şi majoreze la peste 30% participaţia la Portul Constanţa, precizând că nu există un proiect al Guvernului în acest sens.

‘Proiect nu există. Există o discuţie mai veche şi o solicitare a autorităţilor locale din Constanţa. Consiliul Local are deja 20% sau 22% şi există o solicitare ca acest procent să ajungă la 30 şi ceva la sută, în aşa fel încât acolo să fie o treime autoritatea locală, o treime autoritatea centrală şi o treime acţionari privaţi, în condiţiile în care deja Fondul Proprietatea are 20%. Dar un proiect efectiv la nivelul Guvernului, până la această oră, nu s-a realizat’, a spus Dragnea.

Sursa: pesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *