sâmbătă, 8 august 2020
Acasă > Sport > Dragomir: Eu am o inteligenţă diabolică nativă. Ştiu despre oricare din lumea sportului mai multe decât ştiu despre mine

Dragomir: Eu am o inteligenţă diabolică nativă. Ştiu despre oricare din lumea sportului mai multe decât ştiu despre mine

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a scris două cărţi despre persoanele din lumea sportului, despre care ştie mai multe decât despre el, dar nu l-a lăsat fiul său, Bogdan Dragomir, să le publice înainte de a părăsi funcţia de la ligă.

“Orice mi s-a spus de-a lungul vieţii, doar că sunt prost nu. Eu am o inteligenţă diabolică nativă. Dacă îmi lipsea inteligenţa, puteam eu să mă strecor prin comunism şi neo-comunismul ăsta? Tuturor care mă calcă pe bombeuri le dau un şut în fund. Ştiu despre oricare din lumea sportului mai multe decât ştiu despre mine. Am înmagazinat totul în creier şi în cele două cărţi, dar nu m-a lăsat Bogdan să le publicăm, dar o să o fac după când plec de aici. Nu le public neapărat să fac bani, deşi o să fac mulţi bani, pentru că o să râdeţi. La mine vin toate informaţiile din sport şi le pun cap la cap”, a subliniat Dragomir.

Referindu-se la disputa pe care o are cu Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, Dragomir spune că a fost atacat de cei doi soţi şi astfel a fost nevoit să le răspundă. “Vizavi de scandalul care s-a iscat, eu sunt o şulfă mai bătrână şi nu am dat niciun nume, nici al doamnei şi nici al domnului. Dacă ei s-au regăsit în această alăturare de cuvinte, nu am ce face. Sunt aşa de speriat încât cel mai mult poate să scoată un meci nul. Mie nu îmi mai e frică nici de Dumnezeu, mi-am educat copiii cum trebuie şi nu am rămas dator la nimeni, nici măcat la stat. Nu am pomenit niciun nume de doamnă, de antrenor. Ei m-au atacat şi am răspuns că sunt o curvă din altă categorie”, a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a afirmat că el nu are de pierdut din acest scandal, ci doar familia Reghecampf, pentru că este tânără. “Eu am de pierdut sau ei că sunt tineri? Sunt nişte tineri care nu au dat de greutăţi în viaţa lor. Eu am vorbit frumos de ei, dar ea a crezut că poate să dea în toată lumea. A lovit în Piţurcă, în Ienei şi credea că mai are unul”, a completat Dragomir.

Oficialul LPF a menţionat că el nu începe niciodată vreun scandal, ci doar îl termină, atunci când este atacat. “Eu pot să nimicesc orice viperă când îi văd răutatea, dar eu nu sunt rău. Aţi auzit că eu am început un război cu cineva? Nu, eu doar îl termin. Mă pot ridica la orice nivel, dar pot să fiu şi şarpe de Dudău, care să nu dea din coadă când muşcă. Pot să fiu şi nevăstuică, dar şi aproape de limita murdăriei, pentru că mă apăr. Spuneţi-le celor care vor să se lupte cu mine că eu în decursul vieţii m-am luptat cu stelele nu cu licuricii”, a adăugat Dragomir.

Dimitru Dragomir a avut un schimb de replici prin intermediul mass-media cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi cu soţia acestuia, impresarul Anamaria Prodan, după ce preşedintele LPF a criticat evoluţia echipei Steaua în meciul cu Schalke 04 din Liga Campionilor (scor 0-3), precum şi schimbările făcute de tehnician la această partidă.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *