Acasă > Politica > Dragomir nu dă doi bani pe declarațiile lui Sebastian Ghiță

Dragomir nu dă doi bani pe declarațiile lui Sebastian Ghiță

Deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, a fost unul dintre revoltaţii de serviciu ai partidului, joi seară, după şedinţa CExN. Ghiţă a făcut furori prin declaraţiile sale exclusiviste şi, printre altele, a spus că sunt oameni care strică imaginea partidului, oameni precum Ion Iliescu. De asemenea, nici primarul Constanţei, Radu Mazăre, nu a scăpat de nominalizările lui Ghiţă.

“Toţi cei cu probleme cu arestări preventive şi situaţii grave trebuie suspendaţi din PSD. Ne trebuie un cod de integritate şi o comisie centrală cu putere de decizie. Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Mocanu, Tudor Pendiuc, Viorel Hrebenciuc, dar şi alţii sunt exemple vii ale percepţiei că PSD ar fi un partid corupt. Toţi trebuie să se suspende din PSD sau să fie suspendaţi”, a spus Ghiţă.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, însărcinat cu atribuţiile preşedintelui suspendat al instituţiei, Cristinel Dragomir, nu este deloc deranjat de afirmaţiile deputatului PSD.

“Eu am fost la şedinţa aia. Deocamdată, sunt suspendaţi Dan Şova, Marian Vanghelie şi Mircea Geoană. Suspendarea trece prin analiza forurilor statutare, nu aşa. Dacă mă apuc eu la o bere să zic că trebuie ăla suspendat, nu înseamnă că e oficial”, a spus Dragomir, pentru Replica.

Sursă: material preluat de pe replicaonline.ro

Sursă foto: constanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *