Acasă > Eveniment > Drifturi în mijlocul orașului

Drifturi în mijlocul orașului

Un tânăr teribilist din Constanța a efectuat show, în plină zi pe mijlocul bulevardului Tomis. El s-a aventurat într-o  manevră de derapaj controlat, cunoscută drept ,,drift “de către cunoscători. Ceilalalți participanți la trafic au fost nevoiți să aștepte ca tânărul să își încheie demonstrația pentru a-și putea continua drumul. Inspectoratul Poliției Județene s-a aotusesizat și urmează să-l amendeze pe individ.

Această demonstrație a avut loc în mijlocul bulevardului Tomis. Tânărul s-a învârtit cu mașina în mijlocul străzii preț de câteva secunde. În tot acest timp era filmat de prietenii săi care ulterior au postat clipul pe internet.  Polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetările.

“Urmare a apariției în mass-media, a unor imagini în care un șofer efectuează manevre periculoase cu autoturismul pe un bulevard din Constanța, la nivelul IPJ au fost demarate verificări, pentru ca persoana respectivă să fie trasă la răspundere, conform legii”, ne-a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

Ceilalți participanți la trafic au fost nevoiți să aștepte până ce individul a eliberat șoseaua pentru a-și putea continua drumul. Tânărul nu a conștientizat că orice greșeală ar fi putut pune viața în pericol atât a pietonilor cât și a celor care îl așteptau să își termine demonstrația. Oamenii legii l-au identificat deja. Cel mai probabil urmează să fie amendat contravențional. Tânărul este cunoscut pe internet pentru pasiunea sa. În mai multe poze de pe un site de socializare apare alături de mașina lui.

Redactor: Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *