Droguri de mare risc, descoperite de polițiști

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată pentru trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a reieșit faptul că, pe parcursul lunii iunie 2024, aceasta ar fi deținut și comercializat diferite cantități de cocaină (drog de mare risc).

În urma unei percheziții efectuate la data de 19 iunie a.c., la locuința acesteia, au fost descoperite și ridicate  peste 22 de grame de cocaină și o cantitate de substanță cristalină 4-MMC, ambele droguri de mare risc, 1,59 de litri de substanță ce conține GBL în amestec cu GHB (drog de risc), un cântar electronic, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La data de 19 iunie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea persoanei, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Sursa: Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *