miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Sport > Drumul spre lanternă

Drumul spre lanternă

FC Farul Constanța traversează o perioadă extrem de dificilă. Marinarii sunt mai aprope de retrogradare decât de play-off, așa cum își propuseseră. Eșecul din meciul cu SC Bacău, 1-4 la Constanța, a complicat și mai mult situația. Nici programul ultimelor trei jocuri din acest an nu avantajează echipa de la malul mării

În ultimii ani, FC Farul Constanța a scăpat ca prin urechile acului de retrogradare. Nici în actuala ediție de campionat lucrurile nu stau altfel. După consumarea a 13 etape, marinarii sunt pe locul 10, din 12 echipe participante, iar pericolul de a încheia sezonul pe ultimul loc este cât se poate prezent. După eșecul din runda trecută, 1-4 la Constanța, cu SC Bacău, este clar că jucătorii sunt mai degrabă cu gândul la o plecare, fiind nemulțumiți de existența unor restanțe salariale.

Programul fariștilor, până pe 6 decembrie, dată la care se încheie sezonul, este infernal. Formația pregătită acum de Ion Barbu, va juca runda viitoare, la Pitești, cu Academica, echipa de pe locul 2. Peste o săptămână, la Constanța, vine liderul FC Voluntari, iar în ultima etapă din acest an, dobrogenii se vor deplasa la Buzău, pentru meciul cu Gloria. Cu 11 puncte la activ, doar cu două mai mult decât CS Balotești și FCM Dorohoi, formații aflate pe ultimele două locuri, este greu de crezut că Farul nu va deveni , până la finalul sezonului, lanterna seriei Est. O poziție din care îi va fi extrem de greu să recupereze în primăvară, fără achiziții  importante. Pentru a reuși acest lucru este nevoie de bani mulți, iar patronul echipei pare să nu îi aibă!

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *