Drumul spre mare cu trenul este mai ieftin

CFR Călători aplică reduceri de cel mult un sfert din preţul iniţial al tichetelor dacă acestea sunt luate cu o lună înainte de efectuarea călătoriei.

”Cei care își cumpără legitimații de călătorie cu anticipație între 21 și 30 de zile, primesc o reducere de 25 la sută, reducerea maximă. Cei care își cumpără între 11 și 20 de zile, au 18 la sută reducere și între 6 și 10 zile, primesc 10 la sută. Este o reducere destul de semnificativă”, a declarat Gabriel Ţăranu, director STFC Constanța.

 Reducerea se aplică pentru biletele cumpărate direct din agențiile CFR. Cei care le achiziționează online, beneficiază de o scădere mai puţin substanţială.

”Se pot cumpăra de la stațiile CFR. Online se pot cumpăra, se acordă o altă reducere, este o reducere de 5 la sută pentru cele care se cumpără online. În general nu prea se cumulează reducerile”, a declarat Gabriel Ţăranu, director STFC Constanța.

În perioada sezonului estival vor fi asigurate mai multe legături, în intervalele orare cele mai solicitate, între Constanța și stațiunile de la malul mării: Eforie, Neptun, Costinești și Mangalia. Este vorba despre 31 de trenuri care vor asigura legătura între principalele orașe din țară. Acestea vor fi introduse în circulație treptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *