Drumuri deschise circulației

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă participanţii la trafic că astăzi, 29.12.2014, începând cu ora 16:00, circulația rutieră este deschisă pe DN2, București – Buzău pentru toate categoriile de vehicule.
Pe DN 2, sectorul cuprins între Buzău – Adjud, traficul rutier se desfășoară controlatîn convoaie însoțite de echipaje ale Poliției Rutiere și utilaje de deszăpezire ale CNADNR SA.
De asemenea, începând tot cu ora 16:00, circulația rutieră este deschisă pe următoarele sectoare de drumuri naționale:
DN 3, București – Lehliu Gară;
DN 3A, Lehliu Gară – Drajna – Fetești;
DN 1D, Albești Paleologu – Urziceni se ridică restricția de tonaj, circulația rutieră fiind deschisă pentru toate categoriile de vehicule.
CNADNR anunţă, tot prin intermediul unui comunicat de presă, participanţii la trafic că astăzi, 29.12.2014, începând cu ora 16:30, circulația rutieră este deschisă pe DN2A, Urziceni – Slobozia – Hârșova – Constanța pentru toate categoriile de vehicule.
Nu în ultimul rând, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că a fost ridicată restricția de tonaj de pe DN 1B, Buzău – Mizil, circulația rutieră fiind astfel deschisă pentru toate categoriile de vehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *