joi, 13 august 2020
Acasă > Social > DSP s-a alăturat campaniei anti-caniculă demarată de RAJA

DSP s-a alăturat campaniei anti-caniculă demarată de RAJA

Începând de ieri, 12 august 2014, SC RAJA SA a reluat campania de într-ajutorare a cetăţenilor judeţului. Astfel, în această perioadă, în fiecare zi, în intervalul 09.00 – 19.00 prin mai multe puncte de distribuție apă potabilă, societatea vine în sprijinul celor afectați de temperaturile ridicate.

Cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Constanța, începând de miercuri, 13 august, în toate corturile anti-caniculă amplasate de RAJA, există personal medical specializat. Cadrele sanitare asigură asistența medicală primară, prin măsurarea tensiunii și informarea cetățenilor cu măsurile de prevenție necesare în această perioadă caniculară, pentru sănătatea populației.

În total, în municipiul Constanța au fost montate șapte corturi anti-caniculă: b-dul Alexandru Lăpușneanu – stația de autobuz din fața City Park Mall; strada Mircea cel Bătrân în zona Inspectoratului Teritorial de Muncă; strada Traian – în zona zona Curții de Apel Constanţa; b-dul Tomis în zona oficiului postal din Tomis III; b-dul Mamaia – stația de autobuz de la Delfinariu, zona Gării CFR Constanța în stația de autobuz și Piațeta Cazinou din stațiunea Mamaia. Corturi anti-caniculă au fost montate și la Năvodari, Medgidia, Cernavodă, Eforie Nord, Eforie Sud și Mangalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *