Du-ma Unde Vrei…primul single NesteA

  •  
  •  
  •  
  •  

NesteA a lansat impreuna cu echipa Impress ART Management primul ei single, “Du-ma Unde Vrei”. Piesa este insotita de un video lyric si este in limba Romanacu niste versuri care se potrivesc fiecarei persoane care crede in dragoste…o piesa de vara.

“Piesa Du-ma Unde Vrei este o melodie draga mie si a fost inspirata din diferite momente ale vietii mele…Totodata reprezinta daruirea absoluta in dragoste, atunci cand nimic nu mai conteaza in jur…decat persoana pe care o iubesti. Multe persoane, posibil, ar folosi multe alte cuvinte prin care sa isi exprime iubirea, insa eu am ales aceste cuvinte simple dar pline de inteles in acelasi timp.” declara NesteA.

Tanara artista, pe numele ei real “Alexandra Nestea” este o leoaica convinsa, de loc din Calarasi care dupa multi ani in care a cochetat cu muzica, teatrul, dansul si a participat la numeroase concursuri (Mamaia Copiilor, Flori de Mai etc) si a facut parte din trupa “Fluturasii” (Les Papillons, cu care a avut numeroase cantari in Franta) s-a hotarat sa se lanseze intr-o cariera solo si asa s-a nascut proiectul NesteA.

“Cu dansul am cochetat aprox 5 ani, cand am facut parte din componenta ansamblului folcloric “Baraganul” Calarasi, cu teatrul, de asemenea, apartinand trupei “Trepte” a Centrului Cultural Calarasi, iar iubirea pt muzica si vocea le-am mostenit de la mama. Inca de mica “furam” peria mamei pe care o foloseam pe post de microfon, ma asezam in fata oglinzii si incepeam sa cant” iar acum de ceva timp m-am stabilit in Bucuresti unde lucrez la urmatoarele piese pentru acest proiect.” decalara NesteA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *