Acasă > Sport > Dulgheru, Begu şi Mitu au acces în turul doi al calificărilor la Australian Open

Dulgheru, Begu şi Mitu au acces în turul doi al calificărilor la Australian Open

Jucătoarele de tenis Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu şi Cristina-Andreea Mitu au acces, joi, în turul doi al calificărilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Dulgheru a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-0, pe Olga Puşkova (Rusia), cap de serie numărul 20 în calificări. În turul doi al calificărilor, Alexandra Dulgheru o va întâlni pe Katerina Siniakova (Cehia), care a trecut, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, de Cagla Buyukakcay (Turcia).

Begu, a 14-a favorită a calificărilor, a învins-o, cu scorul de 4-6, 6-2, 8-6, pe Stephanie Vogt (Liechtenstein) şi va juca, în turul doi, cu Jovana Jaksici (Serbia), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-4, de Petra Rampre (Slovenia).

Mitu a învins-o, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-4, 9-7, pe Anna-Lena Friedsam (Germania), cap de serie numărul 4 în calificări. În turul doi al calificărilor, Cristina-Andreea Mitu o va întâlni pe Zarina Dias (Kazahstan), care a trecut, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, de Aleksandra Krunici (Serbia).

sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *