Dumitrașcu nu a fost ales viceprimar la Năvodari. Neamul Românesc invită celelalte partide la negocieri

  •  
  •  
  •  
  •  

Consilierii locali din Năvodari s-au  întrunit, astăzi, într-o ședință extraordinară, convocată de primarul Florin Chelaru.

Printre propunerile de pe ordinea de zi, s-a aflat și alegerea viceprimarului orașului, pentru care au fost făcute două propuneri: Costel Aurel Dumitrașcu (PMP) și Cristian Bălașa (URS-PLUS).

In urma realizării scrutinului, Costel Aurel Dumitrașcu a primit 9 voturi, în timp ce adversarul său 7 voturi. Secretarul ședinței a consemnat că nu s-a realizat majoritatea absolută, deoarece două dintre voturi au fost declarate nule. Unul dintre consilieri a fost declarat absent de la ședință. In aceste condiții, primarul Florin Chelaru convoacă din nou Consiliul Local, pentru data de 6 noiembrie,  pentru un nou scrutin in alegerea viceprimarului.

“Mult discutata alianță PSD-PMP din Consiliul Local Năvodari se dovedește nefuncțională chiar înainte de a se forma! Propunerea unui ales local PMP pentru funcția de viceprimar cu susținerea PSD nu a întrunit numărul necesar de voturi! Drept urmare invit public partidele de dreapta din Consiliul Local Năvodari la negocieri pentru a forma o majoritate împotriva PSD.

Colegilor consilieri de la PMP vreau să le reamintesc că partidul din care fac parte s-a poziționat de la nivel național împotriva oricărei alianțe cu PSD și să nu uite că ultimii patru ani de alianță toxică pe care au avut-o în Consiliul Județean Constanța au îngropat partidul din care fac parte la municipiu!” , declară Costin Ilinca, consilier local Năvodari, membru Partidul Neamul Românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *