Acasă > Sport > Dumitru Dragomir dat în judecată de Liga Profesionistă de Fotbal

Dumitru Dragomir dat în judecată de Liga Profesionistă de Fotbal

 Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, are din nou probleme după ce a fost acţionat în judecată, pentru calomnie, chiar de instituţia în fruntea căreia s-a aflat mulţi ani la rând.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că îl va da în judecată pe fostul preşedinte al forului, Dumitru Dragomir, în urma acuzaţiilor pe care acesta le-a adus actualei conduceri, în frunte cu Gino Iorgulescu. Dumitru Dragomir  a afirmat, joi în timpul emisiunii ProSport Live, că şefii LPF au luat mită pentru a ceda fără licitaţie drepturile de televizare ale Ligii I.

Reacţia LPF la acuzele lui Dumitru Dragomir:

“Am luat act cu neplăcută surprindere de noile afirmaţii calomnioase făcute de domnul Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii Pro Sport Live din data de 19 noiembrie 2015.

Obişnuiţi de-a lungul timpului să fim ţinta unor atacuri murdare şi nefondate, prima pornire a fost aceea de a ignora acest nou atac mediatic al fostului preşedinte LPF. Cu toate acestea, înainte să lovească în noi, astfel de atacuri, venite deloc întâmplător în acest context, afectează grav imaginea fotbalului românesc, motiv pentru care ne vedem nevoiţi să reacţionăm pentru a preveni decredibilizarea acestui fenomen. Profităm aşadar de acest drept la replică pentru a respinge categoric acuzele halucinante aduse de domnul Dumitru Dragomir şi solicităm public DNA nu doar să demareze o ancheta referitoare la presupusele fapte de corupţie indicate de domnia sa, ci să demareze această anchetă în cel mai scurt timp posibil, pentru a risipi orice urmă de îndoială în legătură cu bună-credinţă a conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Mai mult decât atât, preşedintele LPF a contactat o echipă de avocaţi cu scopul a-l acţiona în judecată pe domnul Dumiru Dragomir pentru afirmaţiile calomnioase făcute.

În altă ordine de idei, este greu de înţeles motivul pentru care un fost preşedinte LPF este dispus să lovească în imaginea sportului care i-a adus de-a lungul vieţii numeroase satisfacţii de ordin profesional şi material. Surprinderea noastră este cu atât mai mare cu cât cel care ne acuză de practici ilegale este judecat în două cauze penale pentru activitatea de preşedinte LPF. Îl informăm pe această cale pe domnul Dumitru Dragomir că nu toţi preşedinţii LPF primesc sau plătesc comisioane la încheierea contractelor de cesiune a drepturilor media şi dorim să îl asigurăm că se poate face fotbal şi fără astfel de practici”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *