Acasă > Politica > Dupa ce l-a suparat pe Ponta, Nicolae Matei: “Nu plec de la PSD. Mai vreau un mandat de primar si apoi ma gandesc la Parlament”

Dupa ce l-a suparat pe Ponta, Nicolae Matei: “Nu plec de la PSD. Mai vreau un mandat de primar si apoi ma gandesc la Parlament”

O declaratie interpretabila a primarului orasului Navodari, Nicolae Matei, a facut, ieri, inconjurul tarii, afirmatiile sale ajungand pana la urechile presedintelui PSD, Victor Ponta. Edilul localitatii de la malul Marii Negre spunea ca in situatia in care „electoratul doreste mita electorala, atunci asta le vom da”. Declaratia sa a fost comentata imediat de seful pe linie politica a lui Matei, liderul PSD, Victor Ponta, care l-a trimis pe edilul de la Navodari… la PDL.

Contactat de „Observator”, primarul Nicolae Matei a declarat exact ce stie toata lumea si isi asuma cele declarate, dar ca nu intentioneaza sa paraseasca formatiunea politica al carui membru este din martie 2000. De asemenea, Nicolae Matei a fost vicepresedintele organizatiei PSD Navodari in perioada 2000-2005, dupa care, din 2005 si pana in prezent, a detinut functia de presedinte al social democratilor de la Navodari. Mai mult, in anul 2010 a fost ales si vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD. „Am spus ce stie toata lumea si, se pare, ca asta este reteta succesului. De plecat la alt partid, n-o sa plec! Declaratia mea nu trebuia sa supere pe nimeni; eu, spre deosebire de altii, am curajul sa vorbesc deschis, sa spun tuturor ce gandesc despre anumite situatii… Si faptul ca cineva isi permite asa usor sa-mi spuna pleaca la PDL, ma deranjeaza, chiar daca il cheama Ponta”, explica primarul Nicolae Matei.
Intrebat ce planuri de viitor are, edilul orasului Navodari a declarat pentru cotidianul noastru ca isi mai doreste inca un mandat de primar, dupa ce a trecut prin mai multe etape in administratie, Matei fiind si viceprimar in mandatul primarului Ion Dobre, dupa care ar putea sa fie unul dintre aspirantii la o functie de parlamentar. „Deocamdata nu ma gandesc la o alta functie. Sunt un om implinit din punct de vedere profesional. Am fost consilier local, viceprimar si sunt la un pas de a-mi incheia primul mandat de primar. Imi mai doresc inca un mandat de primar si apoi ma gandesc ca ar putea fi potrivit si un mandat de parlamentar. Voi decide la momentul respectiv, in functie de cum vor evolua lucrurile. De aceea spun ca am maturitatea de a discuta deschis despre ceea ce se petrece in jurul nostru si totodata sa-mi asum aceste declaratii”, completeaza primarul Nicolae Matei.

Sursa: www.obsevator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *