Acasă > Sport > Echilibru la semicerc

Echilibru la semicerc

În etapa a 6-a, din Liga Națională de handbal masculin, HCM Constanța va juca pe teren propriu cu Energia Pandurii Tg. Jiu. Meciul este programat sâmbătă 27 septembrie, de la ora 13,00. Ambele formații se prezintă la acest joc cu o listă consistentă de indisponibilități.

Altă dată doar un meci de palmares, disputa HCM Constanța- Energia Pandurii Tg. Jiu din etapa a 6-a a Ligii Naționale de handbal masculin, se anunță de data aceasta  una echilibrată. Problemele de efectiv și nu numai, de  care  au parte campionii au dat curaj adversareler, indiferent de numele acestora. Partida este programată sâmbătă 27 septembrie, de la ora 13,00, în Sala Sporturilor din Constanța. Meciul va fi condus de arbitrii Adrian Nacu și Adrian Racoi, din Tg. Mureș. Înaintea acestei partide, gazdele se află pe locul 4, cu 7 puncte și un meci mai puțin disputat, în timp ce gorjenii se situează pe penultima poziție, cu doar 3 puncte, acumulate etapa trecută.

În ciuda dificultăților de care au parte, antrenorii Zvonko Sundovski și Marco Isakovic așteaptă de la elevii lor o victorie care să apropie campioana de primele locuri ale clasamentului.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *