Echipa Danube Delta Rally a ajuns la Brașov

  •  
  •  
  •  
  •  

Echipa tulceană de raliuri a dus un colț din Deltă la Brașov. Aceasta au pregătit un festin culinar din care nu a lipsit borșul de pește. Vedeta Gina Pistol, inspitită de miros, s-a alăturat echipei pentru a gusta din mâncarea tradițională. Cu această ocazie, echipa Danube Delta Rally a pregătit și un antrenament special pentru „maratonistul nisipurilor“ Paul Dicu, noul membru al grupului.

Paul Dicu, românul care a participat de trei ori la una dintre cele mai dificile curse din lume, Maratonul Nisipurilor din deşertul Sahara, s-a alăturat echipei Danube Delta Rally. Pilotul şi-a ales această meserie pentru adrenalina pe care fiecare raliu i-o oferă. Dicu va lua startul în luna mai și la raliul din Tulcea, alături de constănțeanul Sorin Telehoi. Maratonistul Paul Dicu s-a antrenat împreună cu echipa sa la Brașov, în cadrul Tess Rally.

 „Așa cum ne-am obișnuit fanii și prietenii, facem lucrurile altfel. Astfel că înainte de raliul-eveniment din Tulcea, am adus un colț de Deltă la Brașov – sesiunea de gătit pe care am organizat-o ad-hoc chiar în parcul de service. Atmosfera a prins pe toată lumea, iar piloții s-au delectat cu bunătăți dobrogene în momentele de pauză. Vom continua cu surprizele și la Tulcea, la Raliul Deltei, atât pentru participanți, cât și pentru spectatori”, a declarat Mihai Tănase, organizatorul Danube Delta Rally.

Atmosfera evenimentului l-a cucerit și pe internaționalul Florentin Petre, care a pus la cale un minispectacol automobilistic, alături de vedeta TV Gina Pistol, pasionată și ea de maşini. Ambii l-au asistat” pe maratonistul Paul Dicu în antrenamentele sale de la Brașov.

Redactor: Denisa Stoenescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *