vineri, 7 august 2020
Acasă > Social > Echipamente pentru paramedicii și șoferii de ambarcațiune din cadrul ISU Constanța. Prevenție și responsabilitate pe litoral

Echipamente pentru paramedicii și șoferii de ambarcațiune din cadrul ISU Constanța. Prevenție și responsabilitate pe litoral

Departamentul pentru Situații de Urgență subliniază că, anul acesta, prevenția și responsabilitatea sunt cuvintele de ordine la care trebuie să se gândescă cei care aleg să petreacă vacanța la mare, pe litoralul românesc.

Astfel, salvatorii ISU sunt la datorie,  gata să intervină în cazul unei urgențe.

În fiecare vară, personalul din cadrul ISU Constanta deservește punctele de prim ajutor amenajate special pe cele mai aglomerate și frecventate plaje cu scopul de a putea răspunde prompt tuturor urgențelor cu care turiștii se confruntă în timpul sezonului estival.

Cu sprijinul Fundației pentru SMURD și anul acesta au fost achiziționate echipamentele necesare desfășurării activităților specifice de către salvatori, respectiv 360 de echipamente complete pentru paramedici și șoferii de ambarcațiune din cadrul ISU Constanta.

Pentru siguranța tuturor, este reamintită importanța respectării măsurilor de prevenție a răspândirii noului coronavirus.

Respectați normele de distanțare socială, nu neglijați importanța dezinfectării mâinilor, nu vă atingeți ochii, nasul, gura dacă nu v-ați spălat pe mâini și totodată, nu uitați să purtați masca de protecție în spațiile închise.

Sursa: DSU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *