Edilul Nicolae Matei a revenit la Primăria oraşului Năvodari!

  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru că starea oraşului Năvodari este principala sa preocupare, edilul Nicolae Matei a convocat luni o şedinţă cu lucrătorii din cadrul Primăriei, mulţumindu-le pentru încrederea de care au dat dovadă în perioada în care acesta a lipsit din instituţie.

„Vreau să vă spun că sunt bucuros că am ştiut să-mi aleg oameni cu caracter şi în Consiliul Local şi în Primărie şi că, spre deosebire de orice altă Primărie, oriunde s-ar întâmpla ca primarul să fie arestat, majoritatea s-ar fi comportat centrifug, nu centripet, fugeau, aşa ca şobolanii care părăsesc corabia care lasă senzaţia că s-ar scufunda. Cea mai mare mulţumire o am că, de la viceprimar până la consilieri și până la femeia de serviciu, toți au crezut în nevinovăţia mea, au rămas alături de mine şi au făcut echipă ca oraşul să meargă înainte şi să nu se simtă lipsa primarului din Năvodari. Cred că, dacă eram în locul viceprimarului Chelaru, nu mă comportam atât de bine cum s-a comportat Chelaru. (…) Per general, sunt mai mult decât mulţumit pentru că v-aţi comportat ca o familie unită.” a declarat  Nicolae Matei, edilul orașului Năvodari.

Chiar dacă în perioada în care a lipsit a fost înştiinţat de toate activităţile din cadrul Primăriei, Nicolae Matei va organiza în această săptămână o şedinţă cu angajaţii instituţiei pentru a analiza starea localităţii. Fiind şi preşedintele Asociaţiei Oraşelor din România, edilul vrea ca oraşul Năvodari să obţină cele mai bune rezultate pe plan naţional.

Pentru ziua de joi facem starea localităţii. Nu zic că nu eram pus la punct cu ce se întâmplă, dar vreau să fiu pus cu fiecare în parte, să constatăm împreună cu Consiliul Local starea localităţii din punct de vedere financiar, juridic, gospodăresc, al proiectelor europene, din toate punctele de vedere, să vedem unde ne aflăm şi ce trebuie să facem în continuare. Vreau să fie cel mai bun raport pe care îl are afişat vreo Primărie din ţară pe internet. Mai ales că eu sunt preşedintele Asociaţiei Oraşelor din România şi trebuie ca Primăria Năvodari să fie cel mai bun exemplu şi pentru celelalte oraşe din România.” a mai spus Nicolae Matei.

Şedinţa va avea loc joi, iar până atunci, angajaţii Primăriei trebuie să-şi pregătească rapoartele de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *