sâmbătă, 4 aprilie 2020
Acasă > Educatie > Educație alternativă pentru copiii din Năvodari

Educație alternativă pentru copiii din Năvodari

Mister Nicu vine la malul mării și îi invită pe copii din Năvodari în „Călătoria lui Oscar în jurul lumii”,  o aventură muzicală menită să-i aducă pe aceștia mai aproape de lumea animalelor, atît de îndrăgite de ei. Conceptul educativ abordat de Mister Nicu este unul inedit și le propune copilașilor o metodă de studiu îmbrăcată în culoare și cîntec, ajutîndu-i pe aceștia să poată reține, mult mai ușor, informațiile.

Mister Nicu a călătorit în toate stațiunile de la malul mării, dar și în țară, și se întoarce la Năvodari ca să-i invite pe copii în universul său muzical de poveste.  „Călătoria lui Oscar în jurul lumii” este menită să îi atragă pe micuți să învețe lucruri noi, îmbrăcate într-o formă neconvențională, cu muzică și dans, dar și cu simpaticul cățelus Oscar.

Conceptul de educație alternativă de a îmbrăca informațiile într-o formă cat mai atractivă pentru copii vine de peste hotare, iar Mister Nicu este un temerar în domeniu. La cei 39 de ani ai săi este susținut de soție, profesoară de limba engleză, pentru a-și promova munca. Pînă acum a compus 10 spectacole cu tematice diferite, pe care le-a prezentat, la grădinițe. Așa a reușit Mister Nicu să se facă îndrăgit de copilași din toată țara, iar joi, micuții din Năvodari vor putea să cînte și să danseze alături el, la spectacolul ce se va desfășura joi, 21 august, ora 18.00, pe scena Casei de Cultură „Pontus Euxinus”.

Redactor: Andreea BARBU

Sursă foto: captură youtube.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *