marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > Educaţie pentru Sănătate în Învăţământul Primar

Educaţie pentru Sănătate în Învăţământul Primar

Comunicat de presă

Festivitate de premiere

Concurs Educație pentru Sănătate în Învățământul Primar 2013

Colegiul Naţional de Arte Regina Maria organizează, în data de 5 iunie, ora 12,30, festivitatea de premiere a elevilor care au participat la Concursul Educaţie pentru Sănătate în Învăţământul Primar, ediţia a III-a, eveniment înscris în Calendarul Judeţean al Activităţilor Educative al ISJ Constanţa. Proiectul, realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa a reunit peste 200  de elevi din clasele I-IV din şcolile municipiului şi judeţului Constanţa. Premiile vor fi acordate de către dr. Loti Popescu, Master European Promovarea Sănătăţii şi Educaţie pentru Sănătate, DSPJ Constanţa. În cadrul festivităţii, se vor acorda premii pentru locurile I, II, III, menţiuni şi premii speciale. Colegiul Naţional de Arte, iniţiator şi organizator al concursului, oferă un premiu special pentru originalitate.

La organizarea şi desfăşurarea concursului s-au implicat şi cadre didactice de la Şcolile Gimnaziale Mihai Viteazul şi Gheorghe Ţiţeica din Constanţa, precum şi de la CJRAE Constanţa, parteneri în realizarea proiectului judeţean.

În sala Sergiu Celibidache a Colegiului de Arte va avea loc, în deschiderea evenimentului, un Concert festiv, prezentat de către elevii şi profesorii instituţiei gazdă. Sunt invitaţi să participe elevi, părinţi, cadrele didactice  care au pregătit elevii pentru concurs, reprezentanţi ai ISJ Constanţa, partenerii implicaţi în proiect.

Organizatorii aduc mulţumiri învăţătorilor şi profesorilor care pregătesc elevii, an de an, copiilor pentru rezultatele obţinute la concurs, partenerilor pentru încredere în colaborarea interinstituţională şi talentaţilor elevi de la Colegiul de Arte Regina Maria, în drumul lor spre câştigarea măiestriei artistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *