duminică, ianuarie 19, 2020
Acasă > Administratie > Ei sunt norocoşii care primesc gratuitate la căldură în luna noiembrie

Ei sunt norocoşii care primesc gratuitate la căldură în luna noiembrie

Proiectul „Ideea mea şi norocul tău” şi-a desemnat, ieri seară, primii 300 de câştigători. Holul Casei de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari a fost gazda acestui eveniment, iar primul norocos a fost extras chiar de primarul oraşului, Nicolae Matei. Astfel, primul număr valid în această campanie unică la nivel naţional a fost numărul 3.109, din totalul celor 9.057 de abonaţi la sistemul centralizat de distribuire a agentului tremic din oraşul Năvodari. Numele căştigătorului este Lucia Botezatu şi are domiciliul în Bl.6 Chimie.

Amintim că cei 300 de câştigători beneficiază de acoperirea valorii facturii de energie termică pentru luna în care a avut loc extragerea; din aceştia un număr de 50 de abonaţi vor participa la extrageri lună de lună indiferent dacă în lunile anterioare au mai beneficiat de gratuitate, iar  250 de abonaţi vor avea gratuitate prin rotaţie în 2 ani, în funcţie de tragerea la sorţi, iar cei care beneficiază de gratuitate nu mai participă la tragerea la sorţi în lunile ulterioare.

„Gazeta” de Năvodari vă prezintă lista primilor câştigători. Iată cine sunt primii norocoşi:

Castigatorii URNA 1

Castigatorii URNA 2

Ca în orice competiţie organizată, regulamentul nu a permis validarea tuturor celor care au participat la concursul organizat de Primăria oraşului, la iniţiativa primarului Nicolae Matei. Din păcate, printre cei 9.057 de abonaţi ai sistemului centralizat de energie termică sunt şi persoane care, din cauza datoriilor / restanţelor la facturile de căldură au pierdut startul acestui proiect, unic la nivel naţional.

„Gazeta” de Năvodari vă prezintă lista ghinioniştilor extraşi din prima extragere, dar cărora regulamentul nu le-a permis validarea din cauza restanţelor la facturile de căldură. Iată cine sunt aceştia:

Necastigatorii URNA 1

Necastigatorii URNA 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *