vineri, ianuarie 17, 2020
Acasă > Sport > Elena Frîncu a devenit cetățean de onoare al orașului Constanța

Elena Frîncu a devenit cetățean de onoare al orașului Constanța

Fostul director executiv al Direcției Județene pentru Sport, Elena Frîncu, a primit titlul de cetățean de onoare al orașului. Ea a fost premiată  pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cei peste douăzeci de ani în care a stat la cârma Direcției Județene. Primarul Radu Mazăre i-a oferit diploma și cheia orașului în cadrul sedinței de consiliu local.

Elena Frîncu s-a arătat foarte fericită și emoționată că prin decernarea acestui titlu i se arată recunoștința unui întreg județ.

„Am reușit să demostrăm României că dacă vrem, împreună putem să realizăm foarte mult. Acesta este motivul pentru care, domnule primar, sportivii constănțeni au obținut glorie.” a spus Elena Frîncu.

„Doamna Frîncu este o femeie extraordinară, inimoasă, care a făcut foarte multe pentru sportul constănțean.” a afirmat primarul orașului Constanța, Radu Mazăre.

Fosta mare handbalistă, vicecampioană mondială în 1973, a susținut de-a lungul timpului sportul constănțean de orice natură. Ea s-a retras din fruntea Direcției pentru Sport constănţene de aproximativ doi ani.

Redactor:  Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *