Acasă > Educatie > Elevă din Năvodari, calificată la faza naţională a Olimpiadei de Limba română

Elevă din Năvodari, calificată la faza naţională a Olimpiadei de Limba română

,,Şcoala Gimnazială „George Enescu” Năvodari a dovedit de-a lungul timpului deosebite performanţe care au situat-o printre instituţiile de învăţământ cu renume în peisajul învăţământului constănţean” se precizează într-un comunicat remis presei de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.

Preocuparea elevilor din această şcoală pentru învăţătură şi pentru a ocupa locurile fruntaşe la concursurile şi olimpiadele şcolare judeţene s-a dovedit şi în 2013 un real succes. Printre învăţăceii ambiţioşi, competitivi şi dornici de rezultate deosebite se regăseşte şi eleva Alexandra Stan din clasa a V-a A, coordonată de prof. Liliana Ianțuc. Ea s-a calificat la etapa naţională a Olimpiadei de Limbă, Comunicare și Literatură Română, desfășurată la Iași, în aprilie, 2013. Cu acest prilej a reprezentat școala ,,George Enescu”  în cadrul acestei compețiții valoroase, dar în egală măsură a reprezentat județul, obținând Mențiune, fiind situată pe poziția a șaptea în clasament cu 115,75 de puncte din 120 posibile.
Succesul a continuat recent, în perioada 16-19 mai 2013 când s-a desfășurat la Iași Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretate ,,Ionel Teodoreanu” unde Alexandra a obținut Premiul al II-lea (poziția a doua în clasament după județul gazdă, Iași), cu 146 de puncte din 150 posibile.

Rezultat anticipat de performanţe anteriore

Iată și alte rezultate deosebite ale acestei eleve sârguincioase pentru care învățătura este chiar o prioritate.
Premiul I – Olimpiada Judeţeană de Limba şi Literatura Română – prof.Ianțuc Liliana
Premiul II – Olimpiada Judeţeană de Matematică – prof. Cînța Lucia
Alte concursuri:
Premiul III – Concursul național interdisciplinar de limba română și matematică +/_ Poezie – prof.Ianțuc Liliana și prof. Cînța Lucia Mențiune – Concursul de matematică pe echipe ”My space”, Ediția a VIII-a, prof. Cînța Lucia.
Corpul profesoral al Şcolii Gimnaziale „George Enescu” Năvodari o felicită pe această elevă şi îi urează succes la toate competițiile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *