vineri, 14 august 2020
Acasă > Comunicate > Elevii constănţeni, pe primele locuri, la Concursul interjudeţean „Cu viaţa mea apăr viaţa”

Elevii constănţeni, pe primele locuri, la Concursul interjudeţean „Cu viaţa mea apăr viaţa”

Luni, 17 iunie 2013, s-a desfăşurat la Palatul Copiilor din Constanţa etapa interjudeţeană a Concursului cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa în parteneriat cu Inspectoratele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele Tulcea, Ialomiţa şi Constanţa.

Echipajele de elevi  s-au întrecut în trei probe: una teoretică şi două practice: „transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 de metri” şi „deplasarea cu masca pe figură, într-un raion cu obstacole, contaminat”.

În urma competiţiei s-au calificat pe primul loc două echipaje de elevi de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din localitatea „Mihail Kogălniceanu”, judeţul Constanţa şi Şcoala Gimnazială „George Vâlsan” din localitatea Amara, judeţul Ialomiţa. Pe locul al  II-lea  s-au calificat Liceul Teoretic „Areta Teodorescu”  din localitatea Griviţa, judeţul Ialomiţa şi Liceul Teoretic „Constantin Brătescu” din localitatea Isaccea, judeţul Tulcea. Locul al  III-lea a revenit echipei de elevi de la Şcoala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” din judeţul Tulcea.

Cele două echipe  situate pe locul I vor participa la etapa naţională a competiţiei, care se va desfăşura în judeţul Bacău, în luna septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *