Acasă > Comunicate > Elevii din Năvodari comemorează eroii neamului

Elevii din Năvodari comemorează eroii neamului

UPDATE:

Elevii Școlii George Enescu din Năvodari au dedicat un întreg spectacol Zilei Eroilor Neamului. Micuții au îmbrăcat veșminte populare și au intonat cu mîndrie imnul României, în fața a zeci de năvodăreni care s-au adunat să-i vadă. Troița din centrul orașului s-a transformat într-un adevărat altar de flori, unde elevii și profesorii au depus coroane de flori în semn de omagiu.

Imnului național al României a fost intonat în spiritul ostașilor care s-au jertfit pe cîmpurile de luptă, în lagăre sau închisori pentru apărarea patriei, libertatea şi demnitatea poporului român.

“Omagiem atât Înălțarea Domnului, cât și Ziua Eroilor. Elevii școlii noastre au înțeles importanța momentului și sunt bucuroși că au prilejul în fiecare an să participe la acest eveniment”profesor Iulia Sandu, director Școala George Enescu Năvodari

Deși au doar cîțiva ani de viață, micuții și-au însușit de la școală virtuţile neamului românesc și s-au implicat cu seriozitate în activitățile dedicate Zilei Eroilor

 

Şcoala Gimnazială „George Enescu” Năvodari organizează o activitate cultural-artistică dedicată Zilei Eroilor Neamului, care va avea loc joi, 29 mai 2014, la Troița din centrul orașului, începând cu ora 12.30.  Activitatea va debuta cu o slujbă religioasă, de pomenire a eroilor neamului nostru. Va urma o scurtă prezentare a semnificației acestei zile comemorative,  după care vor  fi depuse coroane la Troiță, de către elevii școlii. În final, se va desfășura un spectacol  pregătit de micii școlari care să omagieze trecutul istoric de care se leagă  sacrificiul eroilor.

Întreaga manifestare este organizată și pregătită de  doamna  prof. Iulia Sandu, directorul Şcolii Gimnaziale „George Enescu” Năvodari.

Sunt invitaţi să participe elevi, părinţi, cadre didactice precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai instituţiilor publice din oraşul Năvodari.

Redactor: Andreea Barbu/Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *