Elevii, în vacanță de iarnă

Elevii au intrat în vacanța. Potrivit calendarului școlar zilele libere ar fi trebuit să înceapă de sâmbătă, dar în multe școli constănțene elevii au primit cadouri. Astfel, orele de curs au fost înlocuite cu serbări. Totuși, profesorii nu au uitat să le dea teme pentru acasa.

Elevii au luat parte la ultima zi de școală din anul 2014. Pentru mulți vacanța a început deja. În așteptarea sărbătorilor de iarnă, dar și a cadourilor, temele sunt lăsate pe planul doi.

Pentru a nu fi prinși pe picior greșit, Raul și Bianca continuă să învețe și în vacanță. Bianca este olimpică si vrea sa aprofundeze materia și în timpul liber.

“În vacanță, mă voi pregăti pentru următorul semestru și îmi voi face temele cât de bine pot. Am primit teme de făcut doar la o materie: la matematică. În rest, nu ne-au dat”, ne-a spus Raul, un elev din Năvodari.

“Voi face în vacanță exerciții cu doamna profesoară de limba română. Bineînțeles, îmi voi face și temele, dar voi încerca să recuperez ce am pierdut”, ne-a zis Bianca, o elevă de la una dintre școlile din Năvodari.

Conform structurii anului şcolar 2014-2015, elevii vor reveni în bănci luni, 5 ianuarie.

Redactor: Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *