vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Social > Elevii școlii nr. 1 din Năvodari au răspuns afirmativ la apelul organizaţiei Crucea Roșie și au donat rechizite pentru copiii nevoiași

Elevii școlii nr. 1 din Năvodari au răspuns afirmativ la apelul organizaţiei Crucea Roșie și au donat rechizite pentru copiii nevoiași

Sunt printre cei mai buni la învățătură, dar problemele financiare îi împiedică să îşi continue studiile. Sute de copii abandonează şcoala pentru că nu au bani pentru a-şi procura rechizitele necesare. Crucea Roșie a demarat un proiect care vine în ajutorul acestora, “Investește în școală”. Programul a ajuns și la Năvodari. Elevii au contribuit cu ce au putut, pentru a-i sprijini pe cei mai puțini norocoși. Pixuri, penare, ghiozdane sau caiete, elevii școlii nr.1 din Năvodari au pus mână de la mână pentru a-i face pe alții fericiți.

Primele rechizite au ajuns marţi la o familie din localitatea Lumina. Cele 3 surori au primit astfel o șansă de a-și continua studiile. Totul a fost posibil datorită mărinimiei elevilor din Năvodari.

Cele trei surori din Lumina nu au fost singurele care au beneficiat de ajutorul oferit de elevii din Năvodari. Rechizite și alimente a primit și o familie cu 4 copii din Constanța. Fără curent electric și fără apă, mama copiilor reușește cu greu  să facă față  cheltuielilor.

Membrii familiei au fost entuziasmați de ajutorul primit din partea elevilor din Năvodari.

Următorii beneficiari ai rechizitelor vor fi elevii din localitatea constănțeană Ovidiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *